Veterina

Kašpaři opět dnes dorazili do výroby Pandrholy a z kydů, které na nás chrlili je patrné, že dostali za úkol nás zarazit a poškodit tak naše podnikání. Důvod je prostý, konkurence dobře nespí z poctivé kvalitní výroby a jejich bílí koni z VSV nás tlačí silou k ukončení výroby. Pandrhola vyrábí pár kilo poctivých produktů týdně a stíhá sotva vyrábět pro hrstku zákazníků, kteří chtějí jist zdravé jídlo. Nechápu tuto zemi, kde se každodenně uzavírají zákony poškozující český lid.

Je jasné, že poctivá výroba se nedá vyrábět ve velkém, jelikož 100% oddanost a upřímnost k výrobě komerčního jídla je v dnešní době nemyslitelná (viz. různé zrůdné aféry) a tyto vlastnosti jsou zcela nezbytné pro výrobu poctivého jídla, které vyrábí Pandrhola a podobní malí poctivci zde v ČR. Jak je toto možné,když jsme před pár lety patřili ke špičce v cele Evropě? Tyto vlastnosti a srdcařský přístup nelze najít u většího počtu lidí, které je nutné do větší výroby zaměstnat. Tohle může splňovat s poklidným spaním pouze malý rodinný tým, který má srdce na správném místě a znalosti výroby zděděné přes prapradědy, pradědy, dědy, otce až na syna. (nutné předat dál!, vím o tom!) Snad již chápete, proč někdy chybí produkty a Pandrhola na ten týden nestihl vyrobit více. Týden má jen sedm dní a tím je vše dané. Samozřejmě to Pandrholu vždy moc mrzí a omluví se, ale jediné řešení je, že si můžete v následujícím týdnu produkty zakoupit opět a včas. Za ty tři roky co již vyrábíme, se poměrně často zabývám tím, jak zvýšit kapacitu výroby o další díl a již teď vás mohu informovat, že jsme téměř na dorazu. Důvod vysvětlím. Pandrholovy produkty nelze vyrábět stylem komerce! kde se ráno z poraženého zvířete, získané maso válí v 7,00 hodin ráno,téhož dne v obchodním regále! např. jako uzená krkovice či kladenská,klobásky atd. U Pandrholy se postupuje z masem stejně jako za dob našich pradědů.Maso se nakládá pro všechny produkty co máme v produkci a to nejméně na 48 hodin, po šetrné porážce. Dále také nejde tak jako v komerci vzít nějakou tabulku a začít vše hrnout do mašin, do kterých se přisype koření,zbytky,mouka, a podobné nesmysli s chemickou kyselinou vše zamíchá a šup s tím do obrboxu, kde se vše vaří,páří,peče,sprchuje, .... suší. Nesmysl!!!!! Vyrábět dle tabulek, to jde jen u komerční výroby, která používá velké množství chemie a jiných sraček. tak jako lidí k výrobě. Výsledek je takový, že vám ten daný produkt chutná vždy naprosto stejně a vy ho baštíte jen určitou dobu a pustíte se do jiného stejně nekvalitního, akorát díky chemii jinak chutného. U pandrholy nebudou klobásky, paštika a jiné ekoprodukty bez chemie, chutnat nachlup stejně. Tím máte vždy radost, že jde o originální chuť na každý týden. Tohle je důležité! Důvod proč se maso nechová při výrobě bez chemie opakovaně stejně, je proto, že jitrnice, tlačenka… či jiné ekoprodukty se musí dochucovat pouze chutí mistra v ten daný výrobní proces,navíc maso po porážce vyžaduje proces zrání a ten nebude vždy na chlup stejný.! Je to velmi složité tohle se vůbec naučit,či pochopit! zabere to hodně času, než se člověk v tomto stane mistrem. I tohle je identické pro výrobu bez zrnka chemie. Pandrhola je po třech letech stále jeden z mála oficiálních výrobců takovéhoto poctivého jídla z masa zde v ČR. Naše rodinné receptury a styl výroby jsou velmi staré a já Pandrhola jsem je nijak do dnešní doby neupravil a tak společně máme zdravé chutné jídlo, které chutnalo stejně před více jak sto lety, kdy to baštil můj praděda Josef s rodinou a kamarády. Víte, že Pandrhola má mezi svými zákazníky lidi, postižené rakovinou a ti díky Pandrholově poctivému jídlu se lépe perou s touto zákeřnou nemoci? Navíc již mnoho lidí si s naším voňavým sádlem usnadnili léčení lupénky, zažívacího ústrojí a jiných orgánů v těle. Paní z vedlejší vesnice se jí zbavila téměř úplně.

Když si představím, co mě to s mou ženou dalo práce a času (1,5 roku každý den od nevidím do nevidím) vybudovat vlastníma rukama naši malou výrobnu a kolik to stálo peněz,které budu splácet do smrti !! (na tomto stylu výroby nejde vydělat,váhové úbytky masa k produktům bez chemie je od 32-55%!!) a tito hajzlíci chtějí Pandrholu zastavit jen proto, že se takové produkty s poctivého jídla, nelíbí různým zrůdám a výrobcům komerční stravy, je mi nablití. ! Výrobna je vyšperkovaná a lidičky nevím, jak dlouho vydržím se s těmito osly dál dohadovat. Nikdy neřešily kvalitu produktů, ani jednou jsem neslyšel pochvalu, od těchto blbů, jen z akreditované laboratoře poslal děkovný dopis šéf laboratoře mému tátovi, že takové kladné výsledky jídla bez chemie po rozborech dlouho v laboratoři nebyly vyšetřeny. Pandrholovo poctivé jídlo např. v obalech je na vysoké kvalitativní a zdravotní úrovni, aniž bylo použito chemie. Tohle je pro nás velká pocta a zároveň nám klade velkou úctu k našim předkům ! a také nás to velmi těší. Tohle Kašpaři z VSV, co nás drtí nesmysly z legislativy, PŮVODEM Z WOSHINGTONU, ( HLÍDÁ TO BRUSELL !) které mají za úkol nepodporovat poctivé výrobce, ale naopak ubíjet, neocení. Místo toho, aby byly vděčni za každého poctivého výrobce ve svém regionu, tak se chovají k těmto výrobcům zákeřně. ! Je smutné, že si pak tito darebáci nechávají posílat poslíčky pro naše produkty,poněvadž ví, že se k takové kvalitě, jen tak hned nedostanou. Kdo za tím stojí? KROM BRUSELU ČESKÁ konkurence a mafie. Proč? Kdo z nich má na srdci vaše zdraví a zdraví dětí? Ani jeden. Právě naopak. !!

Od prvního ledna 2014 ( POSUNUTÉ DÍKY VĚTŠÍ ZÁKEŘNOSTI OD LEDNA 2015)!! bude platit zákon MIMO JINÉ ZRŮDNÉ o kodexu výroby potravin, který bude navyšovat a centrálně online kontrolovat a aktualizovat míru používání chemie v potravinách v rámci cele EU. Jaké ? blbečkovi v Bruselu kašpar z Wošingtonu předatuje legislativu např. paštikových výrobků a jeho počítač ji automaticky předatuje centrálně do všech počítačů ležících na stolech ve všech městech kde sídlí, veterinární správa po celém východním bloku,tedy KOTCŮ označených nálepkou C !! takzvaných postkomunistických zemí. Tento veterinář poté půjde ve svém okrsku na kontrolu k výrobci a pude požadovat okamžitou úpravu technického listu složení např. paštikového produktu. V následující kontrole si odebere vzorky a nechá je vyšetřit, jestli je paštika vyrobená s použitím chemie, kterou aktualizoval kodex blba v Bruselu pro zemi ozn. C ! No comment. Takže o co tady jde těm zrůdám? Mít plnou kontrolu nad chemii v jídle, v céčkových státech, tedy ČR, SR, POL, MAD.... Katastrofa a kdo z toho bude profitovat? Velké koncerny a nadnárodní výrobciobohacující se v těchto zemích na úkor zdraví nás všech! Výsledek - nekvalitní zdraví občanu trpících depresemi a rakovinou nemajíc sil k nějakému povstání či stávce pro ochranu kvalitního žití pro sebe a své děti. Nepokojů bude v budoucnu přibývat, jelikož stahují lid s kůže. Pandrhola i jemu podobní poctiví výrobci jsou tímto veterinou vydíráni a zastrašováni nesmysly, které musí díky své nekvalitní výrobě velcí výrobci dodržovat. Důvod, když někdo vyrábí jídlo a zaměstnává u toho 800 zaměstnanců jako např. Makovka či Bajaja, je nemožné, aby veterina pro ně neměla přísnější pravidla, (pouze na oko) ale proč my malí, co vyrábíme pár stovek kil poctivých produktu týdně a navíc úplně jiným způsobem, kde se nepoužívají žádné stroje a tým tvoří tři rodinní zaměstnanci, je to smutné a likvidační.!! Navíc nás mají na podnose, kdežto téměř všechny potraviny v marketech neuvádí výrobce!!! Je tam jen vyrobeno pro EU lokalita C!!!!!!!!! ČR, SR, POL, MAD, Katastrofa!

Víte, máme hodně zákazníku žijících v cizině a např. jeden pán z Itálie, žijící v okrajové části Říma si mimo jiné vozí naše produkty v obalech sebou a jednou mi praví, žiji v oblasti, která čítá třicet tisíc lidí, jsou tam dva markety, jeden dražší a jeden levnější. Jedna skupina chodí zpravidla do toho levnějšího a ti co na to mají, do toho dražšího, kde je podstatně méně produktů. Kvalita obou je vyrovnaná, jde jen o prestiž. Kdo má zájem anebo zdědil vazbu na poctivé malé rodinné výrobce v okolí (i to čeká zákazníky Pandrholy), si do těchto marketů chodí nakupovat jen to nezbytné, to základní ! Poctivé jídlo si nakupují u malých rodinných producentů a tím vše funguje dokonale. Tady ve Vyškově žije 20 tisíc lidí. Na jedné křižovatce čtyři supermarkety a ani jeden nesplňuje lidský kodex, že nabízí opravdu zdravé poctivé jídlo, tak jako dva markety v okrajové části Říma! Je to ubohost, co se tu děje.

Věřte, že jen vy samotní zákazníci určujete, jak dlouho se bude toto nekalé podvádění páchané na nás a našich dětech dít. Ano, je pravda, že spousta z vás řekne, že nato nemá peníze, že poctivé jídlo je drahé a výrobce si za něj účtuje moc. Ano. Pochopte, že většina rádoby hrajících si na poctivé výrobce jídla jsou podvodníci!! Vy si koupíte v domnění poctivé jídlo, ale v podstatě si kupujete komerční, neúplně poctivé předražené jídlo, které se zdravou nákladnou poctivou ruční výrobou nemá nic společného. Jak to poznáte? Jednoduše. Více znalí již jen pohledem u volných produktů a u ostatních chutí. Ti z vás, což je většina, to nepoznáte ani chutí. Naučit se rozeznávat na základě chuti zdravé jídlo od nezdravého a předraženého je složité a trvá to delší dobu, než se to člověk naučí. Výhoda? Pokud k tomu dospějete, tak již vždy bezpečně rozeznáte poctivé zdravé jídlo od nezdravého komerčního. Podmínka je baštit co nejvíce to poctivé.! Ale máte všichni beze zbytku právo chtít takovéhoto výrobce navštívit a přesvědčit se jak se vyrábí. Tím máte jasně dáno, jaké a jak kvalitní jídlo si kupujete a kolik tvoří výrobní cena a kolik marže výrobce. Pokud v dnešní době vám sdělí výrobce, že nelze přijmout pozvánku do výroby, tak si od něj nekupujte ani strouhanku, natož tak produkt z masa či mléka.

Já Pandrhola osobně, vás otevřeně upřímně zvu a kdokoliv, podotýkám slušný, si může jít k nám do Pandrholovy výrobničky zkontrolovat, jakým způsobem a kvalitou je jídlo vyráběno. Tohle vám umožní samozřejmě z radosti pouze malý rodinný výrobce, který je hrdý na své produkty a hlavně ten, který má srdce a mozek na správném místě. A proto jsem byl nucen založit společně s ostatními poctivci sdružení, které nás bude mimo jiné ochraňovat. O sdružení více v jiném okně na webu Pandrhola.cz v blízkém budoucnu.