Z Pandrholova blogu

Vše o paštice

Neustále se mě ptáte „Má vaše paštika lepek? Opravdu tam není žádná chemie? Jaký je rozdíl mezi Paštikou pro děti a pro chlapy?“

Tak Vám rád...

Vše o sádle

Poctivé vepřové sádlo patří do dnes k základním živočišným omastkům v kuchyních vyhlášených hospodyň na vesnicích či městech. Kvalita ČISTÉHO...

Reakce zákazníků

Srdečně Vás zdravíme, chtěli bychom Vám moc poděkovat za dnešní balíček který obsahoval libovou tlačenku a jitrnicový prejt. Hned jsme museli ochutnat...

Veterina

Kašpaři opět dnes dorazili do výroby Pandrholy a z kydů, které na nás chrlili je patrné, že dostali za úkol nás zarazit a poškodit tak naše podnikání....

O uzeném mase

Jak již mnozí naši zákazníci ví, tak výjimečné uzené Pandrhola je vyrobeno dle starých rodinných postupů, které dnes již na pultech obchodů nenajdete....

Pandrholovy poznatky

Maso je důležitou existenční složkou ve výživě lidstva již cca. 3 miliony let! Člověk se musel v dávné historii naučit maso nejen správně upravovat,...